Sammarbete med drottningen

Pia och jag med vår föreläsning Mjuka Värden. Foto Dennis Kammeborn Pia och jag med vår föreläsning Mjuka Värden. Foto Dennis Kammeborn

Nu har À Tables! hemsida fått en ny och fräsch look med uppdaterad information och fina bilder från underbara Pia Capelle Kammeborn som är en så duktig fotograf, skribent, konstnär och poet, ja säg vad hon inte kan denna fantastiska kvinna. Kika in på Pias egen blogg på kammebornia.se och beundra hennes vackra bilder och texter. Pia och jag träffades första gången när jag spelade in ett avsnitt av Mat med Malin podd hemma hos henne och hennes man Dennis Kammeborn. Jag ville veta mer om varför de kallar sig för kungen och drottningen av Kammebornia och hur det är att blogga om mat. Vid vårt första möte började vi direkt att prata om olika projekt som vi ville jobba tillsammans med och förutom att Pia har tagit de fantastiska bilderna till min hemsida så har vi även skapat en föreläsning ihop som heter Mjuka värden – Att göra livsvalen med hjärtat. Det är en föreläsning om att våga välja och att känna efter, om livslust och kreativitet, om kärlek, mod och acceptans. Men också om att våga möta sorg och smärta. Jag och Pia berättar om hur vi stannat upp och förändrat våra liv så att vi bland annat kan driva våra företag så som vi gör idag, med mycket glädje och kreativitet. Vår tanke är att kunna hålla denna föreläsning för företag och organisationer men även köra den som en föreläsning öppen för allmänheten på vissa orter. Under fliken Kurser & föreläsningar hittar du en kalender med aktuella kurser och föreläsningar där jag lägger upp de öppna föreläsningarna. Vill du läsa mer om vår föreläsning eller rentav boka oss så finner du mer information under fliken Föreläsning Mjuka Värden. Utöver att Pia och jag jobbar med föreläsningen så jobbar vi också med matreportage ihop, det är roligt att hjälpas åt och tillsammans komma på nytänkande matreportage. Jag tycker alltid att det är kul att hitta bra samarbetspartners till À Table! men med Pia är det lite extra roligt eftersom vi på kort tid även blivit så goda vänner.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln