Uppe i smöret

Ibland brukar jag skoja för mig själv att om man lyckas i matvärlden så har man kommit upp sig i smöret. Jag tycker mest att det låter roligt och jag ser framför mig hur alla kockkändisar och kokboksförfattare glider runt i en flod av mjukt smör. Ok jag är lite knasig. Hur som helst så vet jag att när jag var mammaledig med barnen så tänkte jag att jag skulle vilja vara där uppe i smöret med alla härliga matmänniskor. För en liten tid sedan blev jag erbjuden ett visningsex av en kokbok från ett bokförlag. Jag fick alltså hem en kokbok utan att behöva göra något för det och då kände jag att nu är jag nog lite uppe i smöret ändå. Det var för övrigt en ganska fin kokbok om att äta efter säsong vilket ju är bra ur en massa aspekter typ miljön, ekonomin och framför allt smaken på maten. Hoppas att fler förlag fattar att jag är uppe i smöret nu så att de kan skicka mig kokböcker. Om inte annat får jag väl simma längre uppströms i smörfloden.             

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • tommy nilsson » Petit choux skola:  ”Fantastiska bra tips, här misslyckats många gånger men nu går det bättre. Tackar..”

  • Malin Randeniye » Petit choux skola:  ”Hej Yvonne Det är svårt att säga exakt vad som händer men det troliga är att de..”

  • Yvonne Bengtsson » Petit choux skola:  ”Mina små bakverk sjunker ihop ändå och liknar små högar och är helt livlösa. Vad..”

  • Tarja » Petit choux skola:  ”Tack för att du svarade om muffinsform då ska jag göra som vanligt på plåten.”

  • Malin Randeniye » Petit choux skola:  ”Hej Tarja. Vad roligt att du tyckte att den här "skolan" var bra. Det är nog ing..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln