Sommarkurs: Matlagning i det Gröna

För en tid sedan var jag ute hos Pernilla på Gröna Rosendal och spelade in en podd om hennes grönsaksodlingar som är helt giftfria. Pernilla är utbildad inom biodynamisk odling och har grönsaker som är av en fantastisk kvalitet tack vare att hon odlar så pass småskaligt. När jag var hos Pernilla så föreslog hon att vi skulle kunna ha en matlagningskurs tillsammans där vi använder oss av de fantastiska grönsaker och örter som Pernilla odlar. Självklart tackade jag ja till ett sådant förslag. Tanken är att vi ska laga mat utomhus precis bredvid Pernillas land och växthus. Spöregnar det finns det en fin liten stuga på gården där vi kan vara och laga mat. Annars är tanken att laga maten ute. Något av det bästa jag vet är nyskördade grönsaker det finns något magiskt med att äta en morot som man just dragit upp ur landet. Pernilla odlar flera olika färger på sina morötter också vilket ju är en fröjd när man ska laga mat.

Nu är inbjudan klar som ni kan se nedan. Jag lägger också upp den som en PDF för den som vill skriva ut den. Varför inte ta med en god vän eller släkting och laga och njuta av fantastiska grönsaker? Jag lägger upp en direktanmälan här på bloggen. Men har du några andra frågor så får du gärna ringa eller maila mig.

Det går inte längre att anmäla sig till kursen.

070-631 48 92

info@atable.se

Bilderna har min favoritfotograf Pia Kammeborn tagit.

Välkomna på

Matlagning i det gröna

önskar À Table! och Gröna Rosendal
.....................................................................................................................................
9 augusti 2014
Klockan 15.00
Pris 995 kr


Gröna Rosendal
Rosendal; 611 97 Stigtomta

.....................................................................................................................................
À Table! och Gröna Rosendal bjuder in till en härlig matlagningskurs under bar himmel. Vi lagar somriga rätter av grönsaker och rotfrukter från Gröna Rosendals odlingar. Ni får en guidad tur i grönsaksodlingarna och får lära er mer om giftfri odling. Vi avslutar kursen med att duka upp till en festmåltid där vi njuter av det goda vi lagat under dagen. Den mat som blir över får ni givetvis ta med hem. Det kommer också att finnas möjlighet att köpa med sig grönsaker och rotfrukter från Gröna Rosendals gårdsbutik.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

Följ mig på Instagram: malin_randeniye