Glutenfri bakkurs och informationsträff i nyköping

Nu i maj har jag två glutenfria aktiviteter inbokade här i Nyköping. En informationsträff och en bakkurs.

Informationsträffen 14/5 handlar om glutenfritt i skolan (även förskola) den riktar sig till kökspersonal samt föräldrar och elever i skola och förskola i Nyköping. Informationsträffen är gratis och öppen för allmänheten och kräver ingen föranmälan.

Bakkursen 31/5 är en endagskurs i bakning av glutenfritt matbröd. Kursen är öppen för både barn och vuxna som vill lära sig mer om att baka glutenfritt. Barn kan ta med sig en anhörig för 200kr extra annars kostar kursen 595 kr. Anmälan gör ni via info@atable.se eller genom att ringa 070-631 48 92.  

Mer info om dessa aktiviteter finner ni nedan.

Välkommen

Glutenintolerans i Skolan

Informationsträff

14 maj 2014
18.30–20.00
Matsalen på borgmästarhagsskolan

ROSENKÄLLAVÄGEN 39; 611 36 NYKÖPING


Leg Dietist och matinspiratör Malin Randeniye från À Table! föreläser om glutenintolerans (Celiaki) hos barn och ungdomar. Hon ger tips och råd kring hur man kan servera god och säker glutenfri mat.   

Celiakiungdomsförbundet (SCUF) från region GUSS informerar om sin verksamhet och sina medlemsförmåner samt ger en inblick i hur det är att leva med celiaki.
 

Vi bjuder på glutenfritt fikabröd samt kaffe, te och saft.  

Celiakiungdomsförbundet region GUSS region.guss@scuf.se
À Table! info@atable.se www.scuf.se www.atable.se

Välkommna

Glutenfritt bröd

Bakkurs


31 maj 2014
09.00-15.00
595kr
För barn upp till 13 år betalar medföljande anhörig 200kr

Nicolaiskolan
Västra Storgatan 40; Nyköping


Leg Dietist och matinspiratör Malin Randeniye från À Table! bjuder in till en inspirerande glutenfri bakningskurs. Vi bakar matbröd och Malin delar med sig av sina bästa tips för glutenfri bakning. Ni får testa på att baka med mjölmixer så väl som med naturligt glutenfria mjöl.


Vi gör också en härlig, glutenfri lunch tillsammans

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • tommy nilsson » Petit choux skola:  ”Fantastiska bra tips, här misslyckats många gånger men nu går det bättre. Tackar..”

  • Malin Randeniye » Petit choux skola:  ”Hej Yvonne Det är svårt att säga exakt vad som händer men det troliga är att de..”

  • Yvonne Bengtsson » Petit choux skola:  ”Mina små bakverk sjunker ihop ändå och liknar små högar och är helt livlösa. Vad..”

  • Tarja » Petit choux skola:  ”Tack för att du svarade om muffinsform då ska jag göra som vanligt på plåten.”

  • Malin Randeniye » Petit choux skola:  ”Hej Tarja. Vad roligt att du tyckte att den här "skolan" var bra. Det är nog ing..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln