Slott-selfie

Somliga dagar är mitt jobb alldeles alldeles underbart. Typ som idag när jag tog med mig min favoritfotograf Pia "queen of Kammebornia" Kammeborn till min gamla hemby Gnesta och Södertuna Slott. Jag kan ju redan nu säga att bilderna här på bloggen är tagna av mig själv, Pias bilder är så otroligt mycket vackrare och med all rätt eftersom vi åkte ut dit för att samla bilder till lite fina reportage. 

När jag var tonåring så arbetade jag som städerska på Södertuna så det känndes roligt att vara tillbaka. En del hade ändrats men det mesta var sig likt. Hur som helst verkade maten stå mycket mer i fokus nu än det gjorde när jag jobbade där. Vi pratade med kökschefen Måns Lundkvist som verkade väldigt duktig och passionerad. Ganska långt från de lite småtrötta bikerknuttar som styrde i köket på min tid. 

Jag passade också på att mynta begreppet "slotts-selfie" och apropå sosiala media grejer så kan man följa Södertuna på instagram på @sodertunaslott eller på #södertuna där kökschefen Måns lägger ut bilder från deras vardag . 

Etiketter: bakom kulisserna

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • tommy nilsson » Petit choux skola:  ”Fantastiska bra tips, här misslyckats många gånger men nu går det bättre. Tackar..”

  • Malin Randeniye » Petit choux skola:  ”Hej Yvonne Det är svårt att säga exakt vad som händer men det troliga är att de..”

  • Yvonne Bengtsson » Petit choux skola:  ”Mina små bakverk sjunker ihop ändå och liknar små högar och är helt livlösa. Vad..”

  • Tarja » Petit choux skola:  ”Tack för att du svarade om muffinsform då ska jag göra som vanligt på plåten.”

  • Malin Randeniye » Petit choux skola:  ”Hej Tarja. Vad roligt att du tyckte att den här "skolan" var bra. Det är nog ing..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln