Mat med Malin podd hos Bernhard Kök Å Deli

Sahand Sepehraza och Lina Hallbäck Sahand Sepehraza och Lina Hallbäck

Idag kom ett nytt avsnitt av Mat med Malin podd ut. Den här gången har jag träffat gänget som driver Bernhard Kök Å Deli här i Nyköping. Bernad är en finkrog med ett år på nacken och med ett otroligt kvalitetstänk. Det var kul att prata med dem och se hur de arbetar med att hitta bra ekologiska, närodlade råvaror. Det är ett otroligt målmedvetet gäng som redan från början hade siktet inställt på att komma med i White Guide, något man även lyckades med och det vill inte säga lite att man gör det redan första året. Det är också oerhört modigt, på gränsen till galet att starta en finkrog i lilla Nyköping, det tyckte även banken. Så istället för att ta lån har de fått bygga upp allt genom hårt arbete, något som imponerar oerhört på mig, jag gillar när folk är self-made för det visar att det mesta går att göra bara man är lite driftig.

Här nere kan ni lyssna på mitt samtal med Lina och Patrik Hallbäck samt Sahand Sepehraza som tillsammans driver Bernhard Kök Å Deli      

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • tommy nilsson » Petit choux skola:  ”Fantastiska bra tips, här misslyckats många gånger men nu går det bättre. Tackar..”

  • Malin Randeniye » Petit choux skola:  ”Hej Yvonne Det är svårt att säga exakt vad som händer men det troliga är att de..”

  • Yvonne Bengtsson » Petit choux skola:  ”Mina små bakverk sjunker ihop ändå och liknar små högar och är helt livlösa. Vad..”

  • Tarja » Petit choux skola:  ”Tack för att du svarade om muffinsform då ska jag göra som vanligt på plåten.”

  • Malin Randeniye » Petit choux skola:  ”Hej Tarja. Vad roligt att du tyckte att den här "skolan" var bra. Det är nog ing..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln