Gästpoddande

Handbollssnacks
Handbollssnacks

Förutom att jag har min egen podd Mat med Malin podd så blir jag ibland inbjuden att vara med i andra poddar. Det är i ärlighetens namn väldigt skönt att bara vara gäst i någon annans podd och bara få flyta med. Podd är ju ett roligt format eftersom det skiljer sig mycket åt hur de läggs upp och att det verkligen är ett bra sätt till fördjupning. Som när jag var och hälsade på Jarmo som också poddar på P4 och som har en podd enbart om handboll. Jag passade på att tipsa om lite snacks inför handbolls-VM som var här i januari. Utmaningen var ju främst att göra ett snacks på temat gurkburk. Här hittar ni programmet och recepten på snacksen men jag bifogar även ljudklippet här nere så ni kan lyssna direkt. En annan lite nyare podd som jag var med i alldeles nyligen är Nyköpingspodden ”Som vi säger det”. De kom hem till mig en eftermiddag och pratade om mat och poddande och mitt jobb i allmänhet. Här hittar du avsnittet där jag är med.       

Som vi säger det - gänget
Som vi säger det - gänget

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • tommy nilsson » Petit choux skola:  ”Fantastiska bra tips, här misslyckats många gånger men nu går det bättre. Tackar..”

  • Malin Randeniye » Petit choux skola:  ”Hej Yvonne Det är svårt att säga exakt vad som händer men det troliga är att de..”

  • Yvonne Bengtsson » Petit choux skola:  ”Mina små bakverk sjunker ihop ändå och liknar små högar och är helt livlösa. Vad..”

  • Tarja » Petit choux skola:  ”Tack för att du svarade om muffinsform då ska jag göra som vanligt på plåten.”

  • Malin Randeniye » Petit choux skola:  ”Hej Tarja. Vad roligt att du tyckte att den här "skolan" var bra. Det är nog ing..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln