Sallad i radio

I dagens Mat med Malin i P4 Sörmland så ska vi prata om sallader och jag delar med mig av mina bästa sallader till sommarens lata dagar. Det blir tre olika sallader, en variant av tabbouleh, en brödsallad och en med stekt haloumi och aprikoser. Ratta in P4 Sörmland kl 15.30 idag så får du höra hur man gör dessa favoriter. Befinner du dig inte i det fantastiska landskapet Sörmalnd är det förståss beklagligt mendu kan ändå lyssna direkt via din dator genom att gå in på SR:s hemsida och välja P4 Sörmland och lyssna direkt.   

Not: Jag lägger till klippet här nere så får ni höra hur det lät. Här hittar ni även recepten.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • tommy nilsson » Petit choux skola:  ”Fantastiska bra tips, här misslyckats många gånger men nu går det bättre. Tackar..”

  • Malin Randeniye » Petit choux skola:  ”Hej Yvonne Det är svårt att säga exakt vad som händer men det troliga är att de..”

  • Yvonne Bengtsson » Petit choux skola:  ”Mina små bakverk sjunker ihop ändå och liknar små högar och är helt livlösa. Vad..”

  • Tarja » Petit choux skola:  ”Tack för att du svarade om muffinsform då ska jag göra som vanligt på plåten.”

  • Malin Randeniye » Petit choux skola:  ”Hej Tarja. Vad roligt att du tyckte att den här "skolan" var bra. Det är nog ing..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln