Närmare maten

När jag startade mitt företag så var det med ambitionen att jag skulle jobba närmare maten men jag hade nog inte tänkt att det skulle vara just så här nära.  Idag var jag ute hos Magnus på Rinkeby Struts och Kalkon och passade på att hälsa på hans söta små grisar. Jag har aldrig varit med om tamare grisar, vi kunde klappa och gosa med dem massor och de var väldigt nyfikna som ni ser

Etiketter: gris

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • tommy nilsson » Petit choux skola:  ”Fantastiska bra tips, här misslyckats många gånger men nu går det bättre. Tackar..”

  • Malin Randeniye » Petit choux skola:  ”Hej Yvonne Det är svårt att säga exakt vad som händer men det troliga är att de..”

  • Yvonne Bengtsson » Petit choux skola:  ”Mina små bakverk sjunker ihop ändå och liknar små högar och är helt livlösa. Vad..”

  • Tarja » Petit choux skola:  ”Tack för att du svarade om muffinsform då ska jag göra som vanligt på plåten.”

  • Malin Randeniye » Petit choux skola:  ”Hej Tarja. Vad roligt att du tyckte att den här "skolan" var bra. Det är nog ing..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln