Ätligt på innergården

Jag fick en kommentar här på bloggen som önskade mer tips om vad man kan äta i naturen. Men om sanningen ska fram har jag inte varit så himla mycket ute i naturen den senaste tiden. Jag skyller allt på det ruggiga vädret som vi har haft den senaste tiden och visst kan man bege sig ut även om det är lite kallt ute men jag föredrar ändå att vara inne och baka och pyssla i köket intill min varma spis. Tur då att min granne är desto flitigare och beger sig ut i skogen efter läckerheter. Då är det bara för mig att gå ut på innergården och fråga om jag får köpa lite kantareller och så får jag en hel drös med färdigrensade kantareller. Vilket så klart betyder mer tid för mig i spisvärmen. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • tommy nilsson » Petit choux skola:  ”Fantastiska bra tips, här misslyckats många gånger men nu går det bättre. Tackar..”

  • Malin Randeniye » Petit choux skola:  ”Hej Yvonne Det är svårt att säga exakt vad som händer men det troliga är att de..”

  • Yvonne Bengtsson » Petit choux skola:  ”Mina små bakverk sjunker ihop ändå och liknar små högar och är helt livlösa. Vad..”

  • Tarja » Petit choux skola:  ”Tack för att du svarade om muffinsform då ska jag göra som vanligt på plåten.”

  • Malin Randeniye » Petit choux skola:  ”Hej Tarja. Vad roligt att du tyckte att den här "skolan" var bra. Det är nog ing..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln