Butiken är öppen med en personlig favorit:
Urmony lifestyle backpack

Urmony betyder urban harmoni och det är ett av våra varumärken. Min man Rashma startade upp det för ett antal år sedan. En av produkterna som jag verkligen gillar och använder själv dagligen är ryggsäcken. Jag gillar att den är klassisk och snygg så jag kan ha den med till jobbet eller på en kortare resa och det känns ändå uppklätt. Det finns ett bra fack för laptop som man också kan spänna fast  med ett band. Det är en funktion jag gillar och använder mycket. 

Eftersom väskan är gjort i ett slitstarkt material har jag den med även på utflykter i skogen, vid havet eller i lekparken. Den är lätt att torka av och det finns många olika fack som man snabbt kommer åt där man kan ha plåster, nycklar, mobil, vattenflaska näsdukar och allt möjligt annat man behöver när man är på språng med tre barn. 

Jag har haft min egen väska i ett par års tid nu och använder den dagligen. Ändå är den fortfarande som ny. Det var också det min man ville med den här väskan. Att den skulle vara hållbar och slitstark men samtidigt snygg. Jag tycker att det är praktiskt med ryggsäck men ofta är det svårt att hitta någon som känns mer stilren och fortfarande har gott om utrymme. Därför är jag jättenöjd med den här väskan och ville också plocka in den i min egen butik. 

Urmony lifestyle backpack

Pris:
599 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln