Gör en dekorativ vattenflaska

Jag gillar att ta vara på fina glasburkar och flaskor som det varit mat eller dryck i. Jag tog en tom ättiksflaska och gjorde om den till en vattenflaska. Först tog jag bort etiketten. Ett tips för att få bort lim från glas är att gnida med olja över limmet. Det brukar få bort även lite tuffare limrester. Diska ur flaskan eller glasburken ordentligt och låt den torka

Jag målade korken med svart färg som fäster på plast sen printade jag ut en egen etikett som jag gjort i Adobe Spark. Sen limmade jag fast den med limstift på flaskan. Tanken är att ha flaskan på skrivbordet för att påminna sig om att ta en liten vätskepaus mellan varven. En humoristisk etikett höjer humöret också. Du kan ladda ner etiketten här om du vill

Etiketter: tips pyssel download

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln