Att pendla i gummistövlar

Häromdagen gick jag med mina gummistövlar till jobbet. Mina riktiga "på landet" stövlar med målarfärg och jord under sulan. Jag har inte haft dem på länge men jag kände att hela jag blev en annan när jag klev i dem. Där vi bor nu kan jag gå till jobbet på ett par minuter men även när vi flyttar kommer jag ha max en kvart till jobbet med bil. Det är en av de stora fördelarna med att bo i en liten stad. Fina dagar när jag inte behöver lämna eller hämta barn tänker jag att jag ska cykla till jobbet från det nya huset. Jag cyklar ibland till jobbet nu också. Det är en härlig väg längs ån som jag kommer att sakna. 

Helst av allt hade jag velat jobba hemifrån. Jag har ju gjort det större delen av mitt arbetsliv och saknar det. Jag tror att viljan att jobba hemma kommer att växa ännu mer när vi väl kommer på plats i huset. Men fram tills dess att jag kan jobba hemifrån så får det duga med pendling medelst gummistövlar.

Etiketter: texter småstad livsstil

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln