Både och

Ibland ställer vi saker i motsats till varandra även om de inte är det. Jag vill kunna skapa saker samtidigt som jag också vill ha mer än tillräckligt med pengar för att ge mig själv och min familj det vi behöver materiellt. Man kan tänka att det skulle vara i motsats till varandra men det behöver de inte vara. Ett mantra som jag kör med är "Både och" när jag märker att jag vill två saker som till en början verkar motstridiga. 

Jag vill till exempel både äta god och spännande mat  och bli mätt och leva hälsosamt. För många verkar det här vara något som inte går att förena men så är det ju verkligen inte. Man kan göra både och. 
Man kan både röra på sig och ha kul under tiden. Man kan både ha det fint omkring sig och värna om miljön. Man kan ha ett jobb med bra lön och spendera tid med sina barn. 
Vilka saker vill du ha ut av livet som du tror krockar med varandra? Vad händer om du säger att du vill ha både och? Hur kan du då lägga upp ditt liv?

Ladda ner bilden här

Etiketter: texter download livsstil

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln