Saras nya skyltfönster

För ungefär ett halvår sedan satt jag på jobbet och lyssnade på en lunchföreläsning. Någonstans i bakhuvudet malde en tanke att jag skulle vilja göra något nytt roligt kreativt projekt. Föreläsaren var Sara Ask en kollega i min bransch. Sara är precis som jag dietist och kokboksförfattare. Hon har en hel rad med coola grejer på sitt CV. Hon har varit med flera gånger i Nyhetsmorgon och hos Malou. Hon har skrivit en kokbok tillsammans med Tareq Taylor och hon jobbar med en hel del stora företag. Dessutom är hon otroligt snäll och positiv och en riktig vitaminkick till kvinna.

Mot slutet av sin föreläsning bad moderatorn Sara att berätta var man kunde nå henne. Sara uppgav sin hemsida men skickade också med en brasklapp om att hennes hemsida var hennes dåliga samvete och att hon skulle behöva hjälp att fixa till den. När Sara sa det var det något som klickade till i mig. Det här var mitt nästa roliga projekt. Jag tycker att det jättekul att bygga hemsidor och jag förstod precis hur Saras verksamhet var uppbyggd och vad hon behövde ha ut av sin hemsida. Jag ringde Sara direkt och berättade att jag trodde att det var jag som skulle göra hennes hemsida. Lite chockad men också väldigt glad tackade Sara ja till förslaget och arbetet satte igång.

Jag byggde Saras hemsida i ett webbverktyg som ska vara lätt för henne att använda. Jag har träffat många kollegor som har alldeles för avancerade hemsidor som knappt går att uppdatera. Även de som köpt en dyr hemsida från en webbyrå.

Jag ville också att Sara skulle få en hemsida i en stil som fångar att hon är professionell och att hon arbetar både med mat för barn och familjer men också gör en hel del härligt gröna Vegorecept. Sara passade också på att boka in en pressbilds fotografering med Ulrika Pousette som fotat flera av Saras kokböcker. Det var inte svårt att göra en hemsida till någon som har så mycket schysst material som Sara. Det här var verkligen ett riktigt roligt projekt. På Saraask.se kan du kolla in Saras nya hemsida och inspireras av allt coolt hon gör.    

Etiketter: kreativitet

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln