Baka glutenfritt - matbröd och söta favoriter

Författare: Susanne Hovenäs och Malin Randeniye
Fotograf: Eva Hildén

Baka glutenfritt - Matbröd och söta favoriter är en bakbok med klassiker och nya favoriter. Det är en komplett samling av bröd, kakor, tårtor och annat gott. Den är naturligt glutenfri och många av recepten är osockrade.

Bilder från boken

Roten till allt gott

Författare, fotograf och formgivning: Malin Randeniye

Roten till allt gott sätter rotfrukterna i fokus. Med recept för hela året och en hel del praktiska tips och idéer för att få ut mer av de fantastiska rotfrukterna. Vånga av recepten är helt växtbaserade.

Bilder från boken

Tidningar

Glutenfri Matlust

Glutenfri Matlust startade på vintern 2106 när Egmont tog över produktionen av tidningen GF Glutenfri Matglädje. Jag var chefredaktör för tidningen fram till 2018 och fortsatte att arbeta med teamet från GF Glutenfri Matglädje.

GF Glutenfri Matglädje

Efter att ha hållit kurser i glutenfri matlagning och bakning såg jag ett behov att att inspirera människor som äter glutenfritt på något vis. På den tiden var glutenfritt inte så trendigt. Jag bestämde mig för att starta ett glutenfritt matmagasin på nätet. Tidningen smög igång vintern 2014 och växte allt eftersom. Mycket av det som vi gjorde var växtbaserat, osockrat och naturligt glutenfritt men fokus låg främst på inspirerande recept och texter.

Bläddra i GF Glutenfri Matglädje

Nr 3 2016

Nr 2 2016

Nr 1 2016

Ladda ner tidningen Gratis